Aveti un proiect de constructie cu care va putem ajuta?

Obtine o Estimare

SIPHONIC RAINWATER DRAINAGE SYSTEM

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul drenajului apelor pluviale si cu o echipa antrenata in cadrul academiei Valsir, Robomatic Services aduce pe piata din Romania cel mai bun sistem de drenaj prin vacuum si anume sistemul RainPlus. Comparativ cu celelalte sisteme vacuumatice existente pe piata, RainPlus se diferentiaza prin:
Complexitate
Flexibilitate sporita
Fiabilitate
Durabilitate
Performanta ridicata

robomatic services

Oferim Garantia Calitatii

Suntem o companie de instalatii care a ales sa livreze contracte pentru sanatatea publica. Consideram ca prin selectarea uneia dintre numeroasele discipline implicate in industria mecanica, instalatii sanitare si de incalzire, instalatii electrice si de colectare ape meteorice in sistem vacuumatic,ne concentram sa furnizam clientilor nostri un produs final de calitate.

Toate licitatiile noastre sunt efectuate „in casa” ceea ce inseamna ca avem o adevarata intelegere a pachetului de lucrari chiar de la licitatie pana la finalizarea proiectului.

Instalatiile noastre, fie ca vorbim de instalatii de  incalzire, electrice, sanitare sau drenare, fiecare in parte acopera acopera toate aspectele si tipul de materiale care sunt specificate prin practicile de consultanta si clientiilor. Instalatiile noastre de drenaj acopera numeroase materiale si practici, atat noi, cat si vechi, care sunt utilizate, cu toate acestea incercam sa aducem in prin plan un produs de inalta  calitate, un produs 100% ecologic si anume sistemul vacuumatic RainPlus unde , de asemenea oferim pachet complet, proiectare in cadrul firmei cu personal calificat in academia Valsir, achizitie si montaj. Pe partea alimentarii cu apa, ne ocupam de tot ce inseamna acest lucru. De la proiectare instalatii de incalzire si racire in pardoseala pana la pompe de caldura, panouri solare si instalatii  stingere incendiu.

Instalatii Sanitare
Instalatii SanitareCea mai inalta flexibilitate
Sistemele noastre va permit sa creati exact baia de care aveti in vedere Sistemele de panouri pentru a face dusuri la nivelul podelei, sistemul modular universal de pe pereti.
Instalatii Incalzire
Instalatii IncalzireSisteme Radiante
Livram sisteme care indeplinesc toate cerintele posibile ale sistemului in cladirile civile si industriale si pentru eliminarea zapezii si a ghetii din zonele exterioare.
Instalatii Colectare Ape
Instalatii Colectare ApeRainplus®,Solutia in caz de ploaie
Rainplus® reprezinta cea mai moderna tehnologie din sectorul constructiilor si in drenarea precipitatiilor de pe acoperisurile cladirilor de dimensiuni medii si mari.

Ce spun clientii nostrii

„Pana acum, instalatia apei este inca foarte buna si extrem de practica. Sunt inca foarte multumit de produs. Recomand cu incredre echipa Robomatic Services”

MARIUS G • ANTREPRENOR

„Sistemul RainPlus este o alegere excelenta pentru cladirea mea de birouri. Am reusit sa ofer cea mai buna solutie pentru instalatia de apa a cladirii. Recomand cu incredere experienta cu Robomatic Services.”

OCTAVIAN D • INVESTITOR

Partnerii Nostri

Cooperam cu furnizori de renume in Europa si la nivel global si te invitam sa te alaturi retelei noastre de parteneri.

Obtine o Estimare Gratuita

Te rugam sa completezi formularul de mai jos iar in cel mai scurt timp vei fi contactat de catre unul din specialistii nostri. Iti multumim!