Aveti un proiect de constructie cu care va putem ajuta?

Obtine o estimare

Sisteme de Bai

Cea mai inalta flexibilitate pentru o baie … asa cum o doriti!

Sistemele Valsir de la Robomatic Services care va permit sa creati exact baia de care aveti nevoie. Sistemele de panouri pentru a face dusuri la nivelul podelei, noul sifon Linea pentru a crea dusurile pentru pardoseala si MFV, sistemul modular universal de pe pereti. Descopera-le pe toate contactand unul dintre specialistii nostri.

robomatic services

Spatiu de dus cu accesibilitate si libertate de miscare mai mare. Produce un rezultat final cu o valoare estetica ridicata, in concordanta cu cele mai recente tendinte in designul baii si comoditatea unei instalatii usoare, rapide si sigure. Sistemele de instalare Valsir de la Robomatic Services pentru crearea dusurilor chiar si pentru pardoseala incorporeaza gradientul perfect pentru a asigura scurgerea corecta a apei de dus.

Linia de produse a sistemului de dusuri de podea este compusa din patru solutii diferite pentru a satisface toate cerintele de instalare cu un model care a fost conceput special pentru renovari.

sisteme valsir baie

Un sistem eficient pentru crearea dusurilor chiar si pentru podea. Este format dintr-un corp principal prins si o gama larga de grile de diferite dimensiuni, care permite crearea chiar si a dusurilor de podea in diferite dimensiuni. Reglarea inaltimii suportului retelei si a corpului capcanei permite adaptarea la cerintele de instalare diferite si la adancimi diferite de acoperire. Contacteaza un specialist chiar acum pentru mai multe detalii.

Calitate excelenta a aerului pentru un confort sporit in cladiri si o calitate mai buna a vietii

Calitatea aerului determina starea unei cladiri, influenteaza sanatatea si bunastarea ocupantilor acesteia. Astazi, reglementarile privind eficienta energetica au condus la cladiri din ce in ce mai izolate, reducand astfel cheltuielile de energie, dar in acelasi timp impiedica fluxul natural de aer. Din acest motiv, este necesar un sistem de ventilatie mecanica controlata pentru a introduce aerul proaspat in cladiri intr-un mod constant si controlat, monitorizand si diluand poluantii interni, cum ar fi umiditatea, CO2, Radon, COV, (compusi organici volatili) si formaldehida.

sistem racire

Reglementarile privind constructiile privind eficienta energetica, aplicate in principal cladirilor noi, au determinat cladirile moderne sa asigure un consum redus de energie.
In acest fel, proprietatile s-au imbunatatit in ceea ce priveste izolarea, iar cerintele de energie au fost reduse semnificativ.

In acelasi timp, insa, cladirile sunt, astfel, mai putin ventilate, iar deschiderea periodica a unei ferestre nu este suficienta, deoarece reinnoirea aerului nu este constanta.

ventilatie robomatic services

Ventilatia mecanica controlata cu recuperare de caldura este un sistem care preia aer proaspat din exterior, care, odata filtrat, garanteaza bunastarea si conditiile igienice ale cladirii.

Unitatile de ventilatie sunt prevazute cu doua ventilatoare, unul pentru a scoate aerul si celalalt pentru a aduce aer proaspat contemporan. Un schimbator de caldura cu flux incrucisat, contracurent, recupereaza energia continuta in aerul de iesire si o transfera in aerul de intrare, garantand o eficienta de peste 90%. In acest fel, consumul de energie al cladirii este redus, in timp ce aerul din casa este purificat prin eliminarea poluantilor si a umiditatii.

Tehnologie moderna pentru fiecare tip de cladire

Robomatic Services livreaza o serie de pachete care indeplinesc toate cerintele posibile ale sistemului in cladirile civile si industriale si pentru eliminarea zapezii si ghetii din zonele exterioare.

sistem radiant robomatic

Sistemul de incalzire si racire proiectat special pentru cladiri rezidentiale si birouri unde inaltimea de asezare este de la 72mm pana la 140 mm.

sistem radiant robomatic

Sistemul ideal folosit pentru crearea sistemelor de incalzire a pardoselilor in cladirile industriale, fara a renunta la usurinta de instalare a conductei multistrat Valsir de la Robomatic Services pe panouri cu soclu.

Utilizarea unui fluid de transfer de caldura la temperaturi scazute si stratificarea particulara a caldurii in camera determina economii semnificative de energie atat in modul de incalzire, cat si in modul de racire. Componentele sistemelor radiante Valsir de la Robomatic Services sunt realizate la standarde de inalta calitate si respectand standardele de produs si design ale sistemelor radiante.

Rainplus®, solutia finala in caz de ploaie

Rainplus® reprezinta cea mai moderna tehnologie din sectorul constructiilor si in drenarea precipitatiilor de pe acoperisurile cladirilor de dimensiuni medii si mari. Sistemul foloseste inaltimea cladirii ca forta motrice, care, impreuna cu efectul presiunii negative, permite atingerea debitelor mari de viteza, maximizand astfel eficienta drenajului.

Rainplus® permite ca intregul flux de apa sa fie directionat catre orice parte a cladirii, permitand astfel instalarea celor mai moderne sisteme de recoltare a apei pluviale, conform cerintelor programului Green Buildings.

Sistemul de drenaj sifonic Rainplus® este alcatuit din prize speciale care sunt brevetate, proiectate si testate conform standardului american ASME A112.6.9 si standardului european EN 1253 si conectate la conductele de polietilena HDPE® de inalta densitate. De asemenea, prizele incorporeaza componente speciale care permit instalarea pe orice tip de acoperis si foi de impermeabilizare.

sistem rain plus

Prin urmare, performanta sistemului de drenaj sifonic Rainplus® este deci mai buna decat un sistem conventional in care forta motrice este generata exclusiv de cantitatea de apa care se acumuleaza pe acoperis. Cand sistemul de drenaj sifonic functioneaza la capacitate maxima, „efectul sifonului” este declansat, ceea ce duce la o forta motrica proportionala cu inaltimea acoperisului si la capatul circuitului, care este de obicei localizat la nivelul solului.

O astfel de putere genereaza niveluri de presiuni pozitive si negative in anumite puncte ale circuitului, precum cresterea rapida a vitezei si, in consecinta, debitele sistemului (principiul lui Bernoulli).

sistem rain plus tevi robomatic services

Standardele tehnice EN 1253 si ASME A112.6.9 sunt utilizate pentru a evalua performanta unui sistem sifonic si, intrucat definesc metoda de masurare a debitelor ca functie a adancimii apei de pe acoperis, acestea permit ca etapele regimului de curgere analizate.

sistem rain plus

Sistemul sifonic Rainplus® este alcatuit din prize de acoperis, cleme de teava si alte accesorii de prindere, conducte si fitinguri VPE HDPE, un software pentru design 3D si calcule extrem de profesioniste.

Tevile si armaturile HDPE Valsir sunt fabricate conform EN 1519 si au fost aprobate la numeroase standarde la nivel mondial (CSTB, IIP, KIWA, SKZ, ETA, Lloyd’s Register, etc.).

Partenerii Nostri

Obtine o Estimare Gratuita

Te rugam sa completezi formularul de mai jos iar in cel mai scurt timp vei fi contactat de catre unul din specialistii nostri. Iti multumim!